Ammattijärjestäminen

Kaikille on varmaan tuttua se, että tavaroita tuntuu olevan liikaa, eikä mitään meinaa löytyä mistään. Joskus vaan tilanne menee siihen pisteeseen, että kaaos lamaannuttaa eikä puhtia järjestämiseen tunnu enää löytyvän.

Ammattijärjestäjänä pystyn auttamaan sinua luomaan helposti ylläpidettävän kodin. Käymme yhdessä läpi järjestyksenpidon ongelmakohdat kodissasi. Teemme käytännöllisen järjestyksen tavaroillesi. Kun saamme yhdessä työn tehtyä, tiedät, mitä kaapeissasi on ja mistä mikäkin tavara löytyy!

Ammattijärjestäjä osaa auttaa tehden elämästäsi käytännöllisempää ja kevyempää! Joskus vain parin, kolmen tunnin järjestelyrupeama saattaa riittää sinulle ja toimii kimmokkeena jatkamaan itsenäisesti kodin järjestämistä. Toisinaan taas tavaraa on saattanut kerääntyä niin paljon, että tarvitaan ammattijärjestäjän apua useampikin kerta. Silloin on järkevää tehdä pidemmän ajan suunnitelma ja tehdä sitä esimerkiksi päivän kuukaudessa tai vaikkapa vain yksi huone kerrallaan, niin työ ei tule liian raskaaksi.

Muutot ja kuolinpesän raivaus

Ammattijärjestäjä auttaa myös kuolinpesien raivaamisessa tai kun on muutto edessä ja haluat pakata vain kaiken oleellisen. Kaikki ammattijärjestäjätyö on luottamuksellista, kaikki mitä luonasi näen tai kuulen, pysyy salassa.

Järjestelykutsut kaveriporukalle

Pidän myös hauskoja järjestelykutsuja! Kerää porukka kokoon ja pidän parin tunnin kutsut jonkin järjestelyteeman mukaisesti (esimerkiksi tavarat tai vaatteet).

Kotitalousvähennys

Rahanarvoinen etu on se, että ammattijärjestäjäpalveluista saa kotitalousvähennyksen 50 %:a, koska se on kotipalvelutyötä. Tarkempia tietoja www.vero.fi

Edelleenmyynti

Jos haluat päästä tavaroistasi eroon helposti, kysy palveluani, jossa voin myydä tavaroitasi edelleen. Voin hinnoitella tavarat puolestasi, laittaa tavarat esille myyntipaikkaan ja pitää sen siistinä vuokra-ajan.  Lopuksi katsomme yhdessä, mihin loput jäljelle jääneet tavarat päätyvät, säilytykseen, kierrätykseen vai kenties hyväntekeväisyyteen.

Lahjakortti

Lahjakortti ammattijärjestäjänpalveluista on hyvä lahja omaiselle!

Galleria

Loading...

Hinnasto

  • Kartoituskäynti kohteessa, noin 1 h/45,-, hyvitetään, jos palvelun kokonaistuntimäärä on yli 6 h
  • Tuntiveloitus 45,-/h, minimiveloitus 2 h
  • Esim. pieni projekti, vaatehuone vie aikaa noin 3h, isompi esim. huone vie aikaa noin 6 h
  • Järjestelykutsut teemalla 2 h/150,-
  • Edelleenmyyntipalvelun hinta on 30,-/ vko sekä 50 %:n provisio kokonaismyynnistä.  Hinta sisältää myyntipaikan vuokran.
  • Hinnat sisältävät matkakulun 30 km Isonkyrön keskustasta, ylimenevät kilometrit 0,50/km

Hinnasto sis. alv. 24%

Pyydä tarjous

Varaukset

Huomaathan kuitenkin, että kaikki varaukset ovat sitovia. Jos perut palvelun vuorokauden sisällä (alle 24 h) ennen sovittua palveluaikaa, joudun veloittamaan sinulta 50% sovitun palvelun hinnasta.

Yhteystiedot

Rinta Rottingilla

Tarja Rinta

 

Karjalankatu 5

61500 Isokyrö

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

 

info@rintarottingilla.fi

050 559 6200

Tietosuojaseloste

Loading...